Dlaczego warto pić naturalny sok jabłkowy?

  • źródło witaminy E, C i B, potasu,...
  • wzmacnia mięśnie i układ nerwowy,
  • obniża poziom cholesterolu,
  • wspomaga przemianę materii,
  • ochrania przewód pokarmowy,
  • pobudza pracę wątroby,
  • oczyszcza krew,
  • działa przeciwnowotworowo,
Dlaczego warto pić naturalny sok jabłkowy
integrowana produkcja

 

bez konserwantów bez konserwantów

CERTYFIKATY

Każdego dnia dbamy o wysoką jakość naszych owoców i tłoczonych z nich naturalnych soków. W trosce o zdrowie naszych Klientów od lat prowadzimy integrowaną produkcję (proekologiczną).

Poniżej publikujemy najważniejsze certyfikaty, które gwarantują najwyższą jakość naszych produktów.

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr IP/QA/14/18/1147/2018 QA Solutions / Polskie Centrum Akredytacji AC 176 Data wydania:2018.10.15 Data ważności:2019.09.30 Pobierz PDF

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr IP/QA/14/18/1058/2017 QA Solutions / Polskie Centrum Akredytacji AC 176 Data wydania:2017.10.16 Data ważności:2018.09.30 Pobierz PDF

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr PL-IPR/15/13S/01/2016 Centrum Jakości AgroEko / Polskie Centrum Akredytacji AC 148 Data wydania:2016.03.07 Data ważności:2016.08.07 Pobierz PDF

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr PL-IPR/15/13S/02/2016 Centrum Jakości AgroEko / Polskie Centrum Akredytacji AC 148 Data wydania:2016.03.07 Data ważności:2016.08.07 Pobierz PDF

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr IP/14/18/110/27/2014 Państwowa Inspekcja Ochrony Roślin i Nasiennictwa Data wydania:2014.12.10 Data ważności:2015.12.09 Pobierz PDF

certyfikat Certyfikat Integrowanej Produkcji nr IP/14/18/110/24/2013 Państwowa Inspekcja Ochrony Roślin i Nasiennictwa Data wydania:2013.12.02 Data ważności:2014.12.01 Pobierz PDF